ПРИЈАТЕЛИ И КОЛЕГИ ВО ЗАГРЕБ

Тешко си замислууваме како при соочувањето со пандемиската криза КОВИД-19, бевте под дополнителен стрес од најмоќните земјотреси од 1880 година. Нажалост, истите оштетија, па дури и уништија, многу артефакти од културното наследство, кои беа внимателно зачувани низ генерациите.

Во време кога пред Вас, а и пред сите нас се соочувате со нови предизвици, посакуваме да станете уште посилни и повеќе поврзани.

Ја имате нашата поддршка и подготвени сме да Ви помогнеме во секое време.

Scroll to Top