Конкурсот за наградата Жива 2019 е отворен!

Ве покануваме да се пријавите на конкурсот Жива 2019 – награда за најдобар словенски музеј и најдобар словенски споменик на природата и културата.
Пријавата на конкурсот е бесплатна.
Конкурсот ќе биде отворен до 15 декември 2018 година. Регистрацијата се врши на веб-страната преку формулар кој треба да се дополни со документи, фотографии и видео снимка.

Scroll to Top