Отворен е расписот за наградата ЖИВА 2023!

Ве покануваме да се пријавите за наградата Жива 2023 – наградата за најдобар словенски музеј и за најдобар културен и природен споменик во словенските земји.

Пријавата на конкурсот е бесплатна.

Расписот ќе биде отворен до 15 март 2023 година. Регистрацијата се врши на веб-страната преку формулар кој треба да се дополни со документи, фотографии и видео снимка.

За повеќе информации и помош, ве молиме контактирајте не на info@fsk.si или (+) 386 (0) 30 391 930.

Scroll to Top