Отворен е расписот за наградата ЖИВА 2022!

Ве покануваме да се пријавите за наградата Жива 2022 – наградата за најдобар словенски музеј и за најдобар културен и природен споменик во словенските земји.

Пријавата на конкурсот е бесплатна.

Расписот ќе биде отворен до 28 февруари 2022 година. Регистрацијата се врши на веб-страната преку формулар кој треба да се дополни со документи, фотографии и видео снимка.

Scroll to Top